چرا باید آزمون بدهیم ؟!

ساخت وبلاگ

قسمت دوم

نتیجه تصویری برای ازمون

سر جلسه ی آزمون اشتباهات متداول و بی دقتی ها هم رخ می دهند. هر کسی هم اشتباهات متداول خودش را دارد مثلا کسی مثبت و منفی را اشتباه می کند یا نیست و هست را برعکس می خواند و یا تصاعد هندسی و حسابی را با هم اشتباه می کند. این موارد را برای خودتان یادداشت کنید و این شناخت به شما کمک می کند که آن را مهار کنید که به آن شناخت درمانی می گویند و در کل تعداد اشتباهات متداول شما محدود است و زیاد نیست

❇️ سوم این که شما خودتنظیمی را یاد می گیرید. ❇️

خودتنظیمی 2 آیتم دارد: هوش هیجانی (مدیریت اراده) و فراشناخت (مدیریت تفکر) و با خودتنظیمی، یکی این که مهارت ها و دانش فراشناختی را یاد می گیرید و دوم این که هوش هیجانی را تقویت می کنید. از نظر من، مدیریت تفکر بسیار مهم تر است. من تلاش می کنم که شما روش تفکر را یاد بگیرید

. خودتنظیمی همان طور که گفتیم دو آیتم دارد. فراشناخت و هوش هیجانی.

شناخت عبارت است از حفظ کردن و تمرکز ، اما مهارت های سطح بالاتر شناختی عبارتند از تصمیم گرفتن، حل مساله و استدلال.

تشخیص سوالات زمان گیر، ابتکاری و سوالاتی که در زمان استاندارد می توانید پاسخ دهید از جمله مهارت های فراشناختی است که باید بتوانید سر جلسه ی آزمون انجام دهید. تکنیک تست خوانی این است که در منزل به مدت 10 یا 15 دقیقه، سوالات را نگاه کنید و آن ها را تشخیص دهید که هر کدام چگونه هستند و طبقه بندی کنید. اصلا نیاز نیست آن ها را حل کنید. زهرا ناجی راد رتبه 8 کنکور 88 بود که دندانپزشکی شهید بهشتی درس خواند و دو رشته ای هم خواند و این روش را اجرا کرد. نکته ی دیگری که در مورد او مطرح بود این است که در دانشگاه هم برنامه ریزی را دنبال می کرد.

❇️ کار دیگری که سر جلسه آزمون می توانید انجام دهید کنترل هوش هیجانی است.❇️ 
هوش هیجانی متشکل است از خودآگاهی، مدیریت بر خود (قدرت نه گفتن)، آگاهی جامعه و مدیریت رابطه. از بین این 4 آیتم مهمترین مدیریت بر خود است و قدرت نه گفتن. در مورد مدیریت رابطه تاکید می کنم که رتبه های برتر غالبا رابطه ی بهتری با اولیا و دوستان خودشان دارند.

هیچ یک از ما به اندازه ی همه ی ما باهوش نیست. معین فلاحت گر رتبه 1 کنکور 88 می گفت روش دین و زندگی را از هم کلاسی خودش که ترازش از او پایین تر بود یاد گرفته است. پس می توان از همه یاد گرفت. هر که را دیدم به جهتی از من برتری داشت پس از هر کسی پندی گرفتم.

سر جلسه ی آزمون به جای این که هیجان زده شوید که چرا فراموش کرده اید فکر کنید که چرا فراموش کرده اید. اگر هوش هیجانی پایینی دارید از اولیای خودتان بخواهید شما را به صورت خواسته کنترل کنند و نظارت داشته باشند. حتی صبور بودن هم یکی از مهارت های هوش هیجانی است. مدیریت بحران را نیز باید بدانید. که اگر تشخیص دادید سوالی غلط است چگونه با آن برخورد کنید.

و اما چند باید و نباید برای  بهتر شدن آزمون هایتان :

قبل از جلسه ی آزمون هدف گذاری چند از ده را انجام دهید. سه نوع هدف گذاری داریم هدف گذاری کوتاه مدت که همان هدف گذاری چند از ده است. هدف گذاری چند از ده را هر آزمون انجام دهید و آینده را خودتان بسازید نه این‌که آینده را پیش بینی کنید. آینده خودتان را با اولیای خودتان و در کنار آن ها بسازید. بهترین خودتان باشید.

زمانی در رامهرمز بودیم، دانش آموزان رامهرمزی از من می‌پرسیدند چه کنیم که رتبه تک رقمی شویم پاسخ این است: به رتبه فکر نکنید.

برای کنترل اضطراب هم خودنگاری آغازی را انجام دهید.

از جمله بایدها و نبایدهای آزمون، غیبت نکردن است که خصلت برنامه ای بودن آزمون را به سنجشی تقلیل می‌دهد. با هر غیبت در آزمون شما خصلت برنامه‌ای آن را به سنجشی تقلیل می‌دهید و مانند این است که یک بیمار اطلاعات اشتباه به پزشک خودش بدهد در نتیجه آن پزشک قارد به تشخیص صحیح بیماری او و کمک به او نخواهد بود.

#چرا_آزمون 

گروه مشاوره تحصیلی فانوس...
ما را در سایت گروه مشاوره تحصیلی فانوس دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : consultfanoosa بازدید : 28 تاريخ : چهارشنبه 24 بهمن 1397 ساعت: 6:42